Kolač od trešanja

Jučer sam probala naj naj najbolji kolač na svijetu, još sam pod dojmovima. Za samo jedan sat kolač od trešanja spreman je za pećnicu.
Sastojci:
postupak pripreme
Žumanjke i šećer dobro izradite, dodajte vodu i još miksajte, zatim dodajte brašno i malo praška za pecivo te čvrst snijeg od bjelanjaka. Tijesto pecite u namaštenom i pobrašnjenom limu na 180 - 190 °C, oko 35 min.
Nadjev
- Vrijeme pripreme: 1 sat
- Broj osoba: 8
- Vaše oznake (tagovi): kolači i slastice
- Sastojci: vanilin šećer / trešnje / slatko vrhnje / šećer / puding / prašak za pecivo / jaja / brašno







Domaće krvaviceZa 5 kg smjese trebat će vam:
2-3 svinjske glave
1 kg svinjskih pluća
1 kg svinjskih jezika
1/2 kg...
Bučnica i recept za...Nadjev
60 dkg buče (tikve)
30 dkg svježeg sira
4 jaja
2 žlice kiselog vrhnja
soli po ukusu...
Francuska salataNaravno, i u ostalim prilikama s ovom francuskom salatom ćete salatom pokupiti pohvale svih...
Pečeni buncekSastojci
buncek (dimljena svinjska koljenica) – za četiri osobe morao bi biti težak oko 1 kg...
Međimurska gibanicaSvi sastojci potrebni za međimursku gibanicu
1/2 kg listova za savijaču
Nadjev od maka
20 dkg...
Kolač s oblatnamaSastojci
Paket gotovih oblatni
Krema od oraha
20 dkg oraha
20 dkg šećera u prahu
15 dkg...
Mak kockeSastojci
7 jaja
250 g mljevenog maka
250 g kristal šećera
150 g maslaca
1 šalica (35...
LondonericeZa londonerice će vam trebati...
Sastojci za tijesto
3 žutanjka
30 dkg brašna
18 dkg...
BajaderaSastojci za bajaderu:
800 g šećera
1/2 litre vode
250 g maslaca
300 g oraha
300 g mljevenih...
Domaće krvaviceDakle, nabavite li sve potrebne sastojke, pokušajte sami. Ne bi trebalo biti teško....