Kajgana ili frigana jaja

Autor: nera.recepti   (palac x 6559) |moji recepti

0
recepti_bez_slike

Sastojci:

U tavi ili vatrostalnoj zdjelici ugrije se mast u koju se uliju razmućena jaja i neprestano miješa kuhačom dok se bjelanjak ne zgruša. Kajgana se posipa sitno narezanim vlascem ili sitno narezanom šunkom. Servirati treba čim je gotova. Na 4 jaja dovoljno je 1 dag masti. 

Ovako priređena jaja zovemo kajganom. Ako se jaja stave samo na vruću mast i ne miješaju, onda to zovemo frigana jaja.

Prosjek: 5 (+106)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
1
Slika korisnika Gregurović's

Ja sam malo izmjesao jaja :)

Godinama radim frigana jaja, a zovem ih kajganom.

 Moji Grgići i ja volimo kuhati.