Kajgana sa svježim šampinjonima

7 dag svježih šampinjona nekoliko žlica ulja 3 jaja 1/2 dl vrhnja za kuhanje  malo soli Priprava:  Na vrućem ulju pecite šampinjone. Izmiješajte 3 jaja, vrhnje i malo soli. Kad su gljive pečene, na njih ulijte smjesu od jaja i pecite još 5 minuta. Servirajte na tanjuru s jednom stranom preklopljenom i pospite nasjeckanim peršinovim lišćem.  Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4.8 (+6)
Ovo jelo može biti i glavno jelo i uz ovu kajganu obično poslužim salatu.
Kajgana

Sastojci: 

  • 7 dag svježih šampinjona
  • nekoliko žlica ulja
  • 3 jaja
  • 1/2 dl vrhnja za kuhanje 
  • malo soli

Priprava: 

Na vrućem ulju pecite šampinjone. Izmiješajte 3 jaja, vrhnje i malo soli. Kad su gljive pečene, na njih ulijte smjesu od jaja i pecite još 5 minuta. Servirajte na tanjuru s jednom stranom preklopljenom i pospite nasjeckanim peršinovim lišćem. 

Prosjek: 4.8 (+6)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)