Juha od kruha

Autor: nera.recepti   (palac x 5528) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
1 1/4 I govedske juhe ili juhe od kosti  2 žemlje 1 hrenovka  žumanjak  zeleni peršin Žemlje se režu na kockice i stave kuhati u gotovu procijeđenu juhu. Za vrijeme kuhanja neprestano se miješa pjenjačom ili štapnim mikserom dok se žemlje ne raskuhaju. Poslije se doda hrenovka izrezana na male komadiće. Žumanjak se razmuti i uz neprestano miješanje dolijeva juha. Juhi se doda usitnjeni peršin i nakon toga servira. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+116)

Sastojci:

  • 1 1/4 I govedske juhe ili juhe od kosti 
  • 2 žemlje
  • 1 hrenovka 
  • žumanjak 
  • zeleni peršin

Žemlje se režu na kockice i stave kuhati u gotovu procijeđenu juhu. Za vrijeme kuhanja neprestano se miješa pjenjačom ili štapnim mikserom dok se žemlje ne raskuhaju. Poslije se doda hrenovka izrezana na male komadiće. Žumanjak se razmuti i uz neprestano miješanje dolijeva juha. Juhi se doda usitnjeni peršin i nakon toga servira.

Prosjek: 4 (+116)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

Razmjenite ideje

recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Kokošja juha - PROČITAJTE Žličnjaci od jetrica - PROČITAJTE Pišinger oblatne - PROČITAJTE Habsburška juha - PROČITAJTE Džem od jabuka - PROČITAJTE