Istarske »supe« od krumpira

recepti_bez_slike
80 dag krumpira maslinovo ulje papar sol priprema: Krumpir u ljusci dobro operite i prerežite po duljini na dvije jednake polovice. Poslažite ih u suhi lim prerezanim dijelom prema gore, stavite u zagrijanu pećnicu i na srednjoj vatri pecite oko 1 sat. Zatim pečenom krumpiru ogulite ljusku, složite u plitku zdjelu, pospite paprom i prelijte maslinovim uljem. Ovako pripravljen krumpir poslužite uz pečeno meso i ribu, povrće kuhano s mesom i sl.   Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+987)
Ovaj recept za pečeni krumpir u ljusci ni sama neznam od kud sam iščupala, prepisala, ali mi je recept odličan pa vam ga ostavljam

sastojci:

  • 80 dag krumpira
  • maslinovo ulje
  • papar
  • sol

priprema:

Krumpir u ljusci dobro operite i prerežite po duljini na dvije jednake polovice. Poslažite ih u suhi lim prerezanim dijelom prema gore, stavite u zagrijanu pećnicu i na srednjoj vatri pecite oko 1 sat. Zatim pečenom krumpiru ogulite ljusku, složite u plitku zdjelu, pospite paprom i prelijte maslinovim uljem. Ovako pripravljen krumpir poslužite uz pečeno meso i ribu, povrće kuhano s mesom i sl.

 

Prosjek: 4 (+987)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)