Goveđi gulaš

Autor: dada   (palac x 4174) |moji recepti

2
recepti_bez_slike

1 kg goveđeg vrata ili goveđih mišića dobro oprati i nareza­ti na kockice.

10 dkg masti zagrijati i dodati 1-4 kapule, lagano dinstati i paziti da se ne zapale, dodati 1 žlicu brašna i žlicu konšerve. Potom dodati meso i neprestano miješati dok se umak ne zgusne. Dolijevati govedom juhom ili hladnom vodom. Soli se i biberi po ukusu. Kuha se oko 2 sata. Na kraju dodati malo nas­jeckanog petrusimula.

Poslužiti s pire krumpirom, kiselim kupusom, raznim vrsta­ma tjestenine ili tvrdo kuhanom purom.

Prosjek: 3.7 (+3)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
1
Slika korisnika perica luic's

a gdje su začini