Glazura s bjelanjkom

recepti_bez_slike
Na jedan bjelanjak uzima se 7 dkg šećera, pa se dobro miješa dok smjesa ne postane pjenasta. Za vrijeme miješanja, dodajte nekoliko kapljica octene kiseline. U ovu glazuru, radi boljeg okusa, može se dodati malo maraskina, ruma, kavinog ili kakvog drugog ekstrakta. Bojiti je možemo dodatkom alkermesa, soka od špinata, kakaoa, pa tako dobijemo glazuru u različitim bojama. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+785)

Sastojci

Na jedan bjelanjak uzima se 7 dkg šećera, pa se dobro miješa dok smjesa ne postane pjenasta. Za vrijeme miješanja, dodajte nekoliko kapljica octene kiseline. U ovu glazuru, radi boljeg okusa, može se dodati malo maraskina, ruma, kavinog ili kakvog drugog ekstrakta. Bojiti je možemo dodatkom alkermesa, soka od špinata, kakaoa, pa tako dobijemo glazuru u različitim bojama.

Prosjek: 4 (+785)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)