Bounty

• 1 šalica badema • 1 šalica sušenog kokosa • 2 žlice kakaa u prahu • ½ šalice datulja, natopljenih u malo tople vode Krema od kokosa: • ½ šalice indijskih oraščića, natopljenih najmanje 3 sata • 2 šalice sušenog kokosa • 2 žlice agavina sirupa • 1 žlica kokosova mlijeka • malo vanilije Čokoladna glazura: • ⅟₃ šalice kokosova ulja • 2 žlice kakaa u prahu • 2 žlice agavina sirupa Priprema: Stavite sve sastojke, osim datulja, u multipraktik i miksajte. Dodajte datulje i miksajte dok se ne dobijete teksturu tijesta. Smjesa se treba držati zajedno kad se pritisne. Raširite po kalupu i stavite u zamrzivač dok radite kremu. Za kremu od kokosa, miksajte sve sastojke dok ne dobijete gušću teksturu. Raširite po vrhu kore, a zatim vratite u zamrzivač dok radite čokoladnu glazuru. Za čokoladnu glazuru, rastopite kokosovo ulje u vrućoj vodi. Dodajte kakao u prahu i agavin sirup. Pomiješajte da se dobro poveže (ako će se odvajati, to neće biti lijepa glatka čokolada). Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet
Recepti - 3 - slika

Sastojci:

  • • 1 šalica badema
  • • 1 šalica sušenog kokosa
  • • 2 žlice kakaa u prahu
  • • ½ šalice datulja, natopljenih u malo tople vode

Krema od kokosa:

  • • ½ šalice indijskih oraščića, natopljenih najmanje 3 sata
  • • 2 šalice sušenog kokosa
  • • 2 žlice agavina sirupa
  • • 1 žlica kokosova mlijeka
  • • malo vanilije

Čokoladna glazura:

  • • ⅟₃ šalice kokosova ulja
  • • 2 žlice kakaa u prahu
  • • 2 žlice agavina sirupa

Priprema:

Stavite sve sastojke, osim datulja, u multipraktik i miksajte. Dodajte datulje i miksajte dok se ne dobijete teksturu tijesta. Smjesa se treba držati zajedno kad se pritisne. Raširite po kalupu i stavite u zamrzivač dok radite kremu. Za kremu od kokosa, miksajte sve sastojke dok ne dobijete gušću teksturu. Raširite po vrhu kore, a zatim vratite u zamrzivač dok radite čokoladnu glazuru.
Za čokoladnu glazuru, rastopite kokosovo ulje u vrućoj vodi. Dodajte kakao u prahu i agavin sirup. Pomiješajte da se dobro poveže (ako će se odvajati, to neće biti lijepa glatka čokolada).

No votes yet
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Krem juha od brokule - PROČITAJTE Rafaelo kuglice - PROČITAJTE Browni - PROČITAJTE Torta od jagoda - PROČITAJTE Kolač s višnjama - PROČITAJTE