Bounty
Sastojci:
- • 1 šalica badema
- • 1 šalica sušenog kokosa
- • 2 žlice kakaa u prahu
- • ½ šalice datulja, natopljenih u malo tople vode
Krema od kokosa:
- • ½ šalice indijskih oraščića, natopljenih najmanje 3 sata
- • 2 šalice sušenog kokosa
- • 2 žlice agavina sirupa
- • 1 žlica kokosova mlijeka
- • malo vanilije
Čokoladna glazura:
- • ⅟₃ šalice kokosova ulja
- • 2 žlice kakaa u prahu
- • 2 žlice agavina sirupa
Priprema:
Stavite sve sastojke, osim datulja, u multipraktik i miksajte. Dodajte datulje i miksajte dok se ne dobijete teksturu tijesta. Smjesa se treba držati zajedno kad se pritisne. Raširite po kalupu i stavite u zamrzivač dok radite kremu. Za kremu od kokosa, miksajte sve sastojke dok ne dobijete gušću teksturu. Raširite po vrhu kore, a zatim vratite u zamrzivač dok radite čokoladnu glazuru.
Za čokoladnu glazuru, rastopite kokosovo ulje u vrućoj vodi. Dodajte kakao u prahu i agavin sirup. Pomiješajte da se dobro poveže (ako će se odvajati, to neće biti lijepa glatka čokolada).
- Vaše oznake (tagovi): kolači i slastie
- Sastojci: kakao / datulje / kore