Bogati doručak ili ručak

Autor: marina.betic   (palac x 1757) |moji recepti

1
recepti_bez_slike
jedna mrkva malo brokule malo slanine, kobasice ili šunke, može i salame, već što imate sira naribanog tvrdog, može i zamjenski još bolje 1-2 jaja malo ulja za tavicu PRIPREMA: Mrkvu i brokulu narežite na ploške i skuhajte. Brokula trba vrlo kratko kuhanje pa obratite na to pažnju pa je ranije izvadite. U međuvremenu popržite slaninu kobasicu ili šunku.Na to stavite ulupana jaja i poržite. U međuvremenu ocjedite brokulu i mrkvu pa je stavite na jaja i naribani sir. Još malo zapecite i doručak ili ručak je gotov. Dobar tek. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+916)
Razmišljajući što na brzinu napraviti za doručak u stvari za ručak , odlučila sam zaviriti u frižider i evo. Jelo je tu.

SASTOJCI:

  • jedna mrkva
  • malo brokule
  • malo slanine, kobasice ili šunke, može i salame, već što imate
  • sira naribanog tvrdog, može i zamjenski još bolje
  • 1-2 jaja
  • malo ulja za tavicu

PRIPREMA:

Mrkvu i brokulu narežite na ploške i skuhajte. Brokula trba vrlo kratko kuhanje pa obratite na to pažnju pa je ranije izvadite. U međuvremenu popržite slaninu kobasicu ili šunku.Na to stavite ulupana jaja i poržite. U međuvremenu ocjedite brokulu i mrkvu pa je stavite na jaja i naribani sir. Još malo zapecite i doručak ili ručak je gotov. Dobar tek.

Prosjek: 4 (+916)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Krem juha od brokule - PROČITAJTE Punjene paprike s krumpirom i rižom - PROČITAJTE Umak od gljiva - PROČITAJTE Čokoladni pomfri - PROČITAJTE Kajgana sa svježim šampinjonima - PROČITAJTE