Riblja pašteta sa slanutakom

Autor: Dragana Djordjevic   (palac x 168) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
200 gr slanutka 2 konzerve ribe u ulju, po želji sol sok od dva limuna Priprema: Potopiti slanutak u hladnu vodu sa žličicom sode bikarbone. Neka ostane tako preko noći, sutradan procjediti, dobro isprati i kuhati je 40 minuta. Ocjedite od vode, stavite u dublju posudu, dodati sve sastojke i miksati štapnim mikserom da postane kremasta. Sve to može da se napravi i u blenderu. Ovo su osnovni sastojci. Sve ostalo, luk, papar, ljuta papričica, krastavci, majoneza, paradajz pire.............dodavati po želji. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet

Sastojci:

  • 200 gr slanutka
  • 2 konzerve ribe u ulju, po želji
  • sol
  • sok od dva limuna

Priprema:

Potopiti slanutak u hladnu vodu sa žličicom sode bikarbone. Neka ostane tako preko noći, sutradan procjediti, dobro isprati i kuhati je 40 minuta. Ocjedite od vode, stavite u dublju posudu, dodati sve sastojke i miksati štapnim mikserom da postane kremasta. Sve to može da se napravi i u blenderu.

Ovo su osnovni sastojci. Sve ostalo, luk, papar, ljuta papričica, krastavci, majoneza, paradajz pire.............dodavati po želji.

No votes yet
Link izvora / potpis autora: DRAGANA DJORDJEVIC
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)