Kašica od jabuke i banane sa kukuruznim pahuljicama

Perite ruke!

Prije početka pripreme hrane obavezno operite ruke ruke, uzmite čisto suđe, a ruke, odjeću, radnu površinu i prostoriju u kojoj pripremate hranu ili jedete možete poprskati sprejom poput Eliksir St. Rocha (koji sadrži 14 eteričnih ulja i štiti vas prirodnim putem).

Čuvjate zdravlje!

recepti_bez_slike
1/2 Bebivita kašice od jabuke i banane (po želji i druga vrsta voćne kašice ili drugi proizvođač) 2 velike jušne žlice kukuruznih pahuljica (ja koristim Alnatura pahuljice iz DM-a) 100 ml svježeg mlijeka Priprema: U hladno mlijeko dodati kukuruzne pahuljice Zatim dodajte voćnu kašicu po izboru Promiješajte Napomena: Vrlo jednostavno za napraviti, a banana i jabuka su prve namirnice koje se uvode u prehranu male bebe stoga su odličan izvor vlakana, vitamina i minerala. Ako pripremate istodobno i svojoj bebi ovaj obrok, mlijeko zamijenite sa 100 ml pripremljenog Bebimila 1 (u mom slučaju) ili drugog koji koristite.   Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet
Kao ovisniku o dijetama (ništa ne pitajte!) i majci male bebe odlučila sam iskoristiti priliku i isprobati dijetu dječjim kašicama i hranom. Navodno, Jennifer Aniston i Lady Gaga obožavaju ovu dijetu (navodno!) stoga sam se bacila u potragu za receptima za baby kašice i pronašla jedan koji bi mi u potpunosti odgovarao (jer i moja beba obožava ovu kašicu).

Sastojci:

Priprema:

  • U hladno mlijeko dodati kukuruzne pahuljice
  • Zatim dodajte voćnu kašicu po izboru
  • Promiješajte
Napomena:

Vrlo jednostavno za napraviti, a banana i jabuka su prve namirnice koje se uvode u prehranu male bebe stoga su odličan izvor vlakana, vitamina i minerala.

Ako pripremate istodobno i svojoj bebi ovaj obrok, mlijeko zamijenite sa 100 ml pripremljenog Bebimila 1 (u mom slučaju) ili drugog koji koristite.

 

No votes yet
Link izvora / potpis autora: Bebivita
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

Razmjenite ideje

recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Moj doručak - PROČITAJTE Torta od banana - PROČITAJTE Sladoled od banana - PROČITAJTE Zobeni kolačići - PROČITAJTE Salata od cikle i jabuka - PROČITAJTE