Kašica od jabuke i banane sa kukuruznim pahuljicama

recepti_bez_slike
1/2 Bebivita kašice od jabuke i banane (po želji i druga vrsta voćne kašice ili drugi proizvođač) 2 velike jušne žlice kukuruznih pahuljica (ja koristim Alnatura pahuljice iz DM-a) 100 ml svježeg mlijeka Priprema: U hladno mlijeko dodati kukuruzne pahuljice Zatim dodajte voćnu kašicu po izboru Promiješajte Napomena: Vrlo jednostavno za napraviti, a banana i jabuka su prve namirnice koje se uvode u prehranu male bebe stoga su odličan izvor vlakana, vitamina i minerala. Ako pripremate istodobno i svojoj bebi ovaj obrok, mlijeko zamijenite sa 100 ml pripremljenog Bebimila 1 (u mom slučaju) ili drugog koji koristite.   Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet
Kao ovisniku o dijetama (ništa ne pitajte!) i majci male bebe odlučila sam iskoristiti priliku i isprobati dijetu dječjim kašicama i hranom. Navodno, Jennifer Aniston i Lady Gaga obožavaju ovu dijetu (navodno!) stoga sam se bacila u potragu za receptima za baby kašice i pronašla jedan koji bi mi u potpunosti odgovarao (jer i moja beba obožava ovu kašicu).

Sastojci:

Priprema:

  • U hladno mlijeko dodati kukuruzne pahuljice
  • Zatim dodajte voćnu kašicu po izboru
  • Promiješajte
Napomena:

Vrlo jednostavno za napraviti, a banana i jabuka su prve namirnice koje se uvode u prehranu male bebe stoga su odličan izvor vlakana, vitamina i minerala.

Ako pripremate istodobno i svojoj bebi ovaj obrok, mlijeko zamijenite sa 100 ml pripremljenog Bebimila 1 (u mom slučaju) ili drugog koji koristite.

 

No votes yet
Link izvora / potpis autora: Bebivita
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)