Rum punč

0,5 dcl čaja (Snježni valcer od Millforda, može i indijski ili šipak) 4 velike žlice (navrh) šećera 1,5 dcl ruma Šećer staviti na laganu vatru da se otopi, nakon što dobije svjetlo žutu boju zaliti ga vrućim čajem, sve zajedno prokuhati, nakon toga staviti rum i još malo zagrijati (ali ne smije provreti). Živjeli! Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 1.5 (+2)
moja verzija sličnih recepata, posvećen blagdanima i zimi, kao okrijepa smrznutim gostima ili kao nagrada kad nakon napornog dana sjednete u omiljen naslonjač, pun mirisa i snažnog okusa (moj recept objavljen na coolinarici)

Sastojci:

  • 0,5 dcl čaja (Snježni valcer od Millforda, može i indijski ili šipak)
  • 4 velike žlice (navrh) šećera
  • 1,5 dcl ruma

Šećer staviti na laganu vatru da se otopi, nakon što dobije svjetlo žutu boju zaliti ga vrućim čajem, sve zajedno prokuhati, nakon toga staviti rum i još malo zagrijati (ali ne smije provreti). Živjeli!

Prosjek: 1.5 (+2)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)