Juha od povrća

Autor: Lahorka Jelić   (palac x 7190) |moji recepti

0
Perite ruke!

Prije početka pripreme hrane obavezno operite ruke ruke, uzmite čisto suđe, a ruke, odjeću, radnu površinu i prostoriju u kojoj pripremate hranu ili jedete možete poprskati sprejom poput Eliksir St. Rocha (koji sadrži 14 eteričnih ulja i štiti vas prirodnim putem).

Čuvjate zdravlje!

recepti_bez_slike
Svežalj grincajga ( zelenjave) za juhu malo  ulja sol, papar Priprema: Na malo ulja prodinstamo sitno narezanu ili naribanu mrkvu,  kada pusti crvenu boju dodamo ostalo naribano ili nasjeckano povrće. Zalijemo sa 1 1/2 litre vode, posolimo i popaprimo i kuhamo oko 1/2 sata. Ja ukuhavam ribanu kašicu. Po želji može se dodati par cvjetića cvjetače, graška ili brokule. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+3)
Ne treba nam uvijek meso da skuhamo dobru juhicu. Dovoljno nam je malo povrća i jedno 30 minuta. Juha je gotova. Možemo dodati malo sitnijeg tjesta (prema ukusu)i ukuhamo u nju. Dosta je kalorična, a dobra je i za djecu ako prije kuhanja povrće sitnije naribamo.

Sastojci:

  • Svežalj grincajga ( zelenjave) za juhu
  • malo  ulja
  • sol, papar

Priprema:

Na malo ulja prodinstamo sitno narezanu ili naribanu mrkvu,  kada pusti crvenu boju dodamo ostalo naribano ili nasjeckano povrće. Zalijemo sa 1 1/2 litre vode, posolimo i popaprimo i kuhamo oko 1/2 sata. Ja ukuhavam ribanu kašicu. Po želji može se dodati par cvjetića cvjetače, graška ili brokule.

Prosjek: 4 (+3)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

I ovo trebate pogledati:

Juha od brokule - PROČITAJTE Krem juha od brokule - PROČITAJTE Pisanica Zakmardy - PROČITAJTE Kokošja juha - PROČITAJTE Zimska juha s jabukama - PROČITAJTE