Poriluk s kobasicom

Autor: Jadranka Bilincic   (palac x 84161) |moji recepti

1
Moje danasnje jelo s porilukom na moj nacin
Poriluk s kobasicom

Izdinstam malo poriluk na poprženoj vegeti, zatim dodam narezan na krupno paradajz i dodam malo riže, al ja nisam trenutno imala rižu pa sam dodala tjesteninu, ustvari taranu kiselu, i na kraju sasvim malo brašna s paradajz sosom. I to bude gotovo sve za 15 min. Uz to ispržimo koju kobasicu, najbolje su kranjske.

I to je to meni je osobno savršeno.

Prosjek: 5 (+2)
Link izvora / potpis autora: jadre
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
1
Slika korisnika ErikaT's

Poriluk bi inače morali malo više konzumirati... baš sam danas to pričitala u onom časopisu o zdravlju. Čak piše da nas poriluk štiti od gripe.

2
Slika korisnika maandrocec's

Držimo se onda riže... ;)))
sigurno je sigurno..pitam samo za njokice

3
Slika korisnika Jadranka Bilincic's

e neznam duso moja dali bi moglo s njokama i mlincima,nisam probala a zasto ne da i probamo,nista nas ne kosta.bas mi je drago sto vam se svidja.a inace poriluk ide samo s rizom kolko se ja razumijem u kuhanje za sve ove moje godine.probacemo.ok pa se cujemo ko prija isproba.

4
Slika korisnika maandrocec's

Jako mi se sviđa...u tjedan dana sam več dva put napravila za večeru..sad mi moji nedaju mira, tako da zahvaljujem... Ako imate još koju ideju, sve prihvaćam. Probala sam sa tjesteninom, isto je ok. Jeste još sa nečim možda probali? Njoke bi isto bile možda ok ili mlinci?

5
Slika korisnika maandrocec's

Super je, jučer sam napravila ovo za večeru...s rižom, al s tjesteninom ću sutra probati, još prije će biti gotovo. Isto sam stavila kranjske kobasice, one pikove...i svima je bila jako fina večera. Hvala, baš sam isto sve kao Vi napravila.Svakako bi poriluk trebali svi više jesti

6
Slika korisnika Jadranka Bilincic's

a bas mi je drago sto vam se svidja.