Pastrva s umakom od senfa

Autor: tatjana   (palac x 9687) |moji recepti

3
Perite ruke!

Prije početka pripreme hrane obavezno operite ruke ruke, uzmite čisto suđe, a ruke, odjeću, radnu površinu i prostoriju u kojoj pripremate hranu ili jedete možete poprskati sprejom poput Eliksir St. Rocha (koji sadrži 14 eteričnih ulja i štiti vas prirodnim putem).

Čuvjate zdravlje!

6 žlica senfa (najbolje estragon) 8 dkg maslaca 6 žumanjaka 1/4 goveđe juhe sok od 1/2 limuna soli po ukusu Priprema Pastvre očistiti, natrljati solju i češnjakom, uvaljati u brašno i pržiti u tavi s uljem. Za umak od senfa sve sastojke (maslac, senf, žumanjke, juhu i malo soli) staviti u posudu i tući na vatri dok ne postane svilenkasto (dok se jaja termički ne obrade). Kad smjesa postane svilena, polaganao, kap po kap, dodavati sok od jednog limuna.  Servirati s prženom pastvrom. Recepturu za ovo jelo dobili smo u restoranu Stari Puntijar koji njeguje tradicionalne recepte hrvatske kuhinje. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+419)
pastrva

Sastojci

6 žlica senfa (najbolje estragon)
8 dkg maslaca
6 žumanjaka
1/4 goveđe juhe sok od
1/2 limuna soli po ukusu

Priprema

Pastvre očistiti, natrljati solju i češnjakom, uvaljati u brašno i pržiti u tavi s uljem. Za umak od senfa sve sastojke (maslac, senf, žumanjke, juhu i malo soli) staviti u posudu i tući na vatri dok ne postane svilenkasto (dok se jaja termički ne obrade). Kad smjesa postane svilena, polaganao, kap po kap, dodavati sok od jednog limuna.  Servirati s prženom pastvrom. Recepturu za ovo jelo dobili smo u restoranu Stari Puntijar koji njeguje tradicionalne recepte hrvatske kuhinje.

Prosjek: 4 (+419)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

I ovo trebate pogledati:

Zeleni ajvar od rajčica - PROČITAJTE Teletina u limunovom soku - PROČITAJTE Kuglice od sira - PROČITAJTE Francuska salata - PROČITAJTE Domaća majoneza - PROČITAJTE