Užitak okusa u staklenci

Insprativno, jednostavno i zdravo s okusom tradicije! Dobro došli u svijet WECK® staklenki - Predstavljamo njemački brand sa dugogodišnjom tradicijom koji u ponudi ima staklenke višestrukih namjena - riječ je o asortimanu staklenih proizvoda za konzerviranje, čuvanje, pripremu i prezentiranje namirnica, jela, slastica i napitaka u staklenkama.

Ponovno se otkriva vrijednost i kvaliteta domaćih namirnica i povratak staklenkama. Staklo je jedini materijal koji ne pamti i odličan je izbor za vašu kuhinju. Konzerviranje voća i povrća, te očuvanje hrane i namirnica na prirodan način iznova je u trendu. Sve se više otkrivaju vrijednosti i kvalitete hrane iz vlastite proizvodnje. Svojim inovativnim načinom koji omogućavaju proizvodi WECK® vraćamo se izvornim vrijednostima konzerviranja za očuvanje svježine i kvalitete sezonskih namirnica u kojima ćete sa zadovoljstvom uživati i kad prođe njihova sezona.

Okus proizvoda iz vaše radinosti podsjetit će na bakinu kuhinju 

Međutim nije riječ samo o konzerviranju i klasičnom očuvanju hrane i namirnica. Staklenke WECK® visoke su kvalitet, jedinstvene i trendi, koje se razlikuju od drugih svojom multifunkcionalnošću jer se koriste za: 

  • pripremu i serviranje predjela, umaka, slastica, napitaka
  • jedinstvenu prezentaciju jela
  • kuhanje i pečenje s posebnim naglaskom na  ekonomičnost, funkcionalnosti i brzinu kuhanja
  • kreatvne dekoracije stola i prostor
  • jedinstveni pokloni koji možete ispuniti vašom osobnošću

Staklenke WECK® raspoložive su u različitim veličinama i oblicima, izrađene od visokokvalitetnog stakla, te se mogu koristiti i za pripremu hrane i slastica s pripadajućim poklopcima i dodacima.

 
Tvrtka WECK®, osnovana 1900. godine, prva je na tržište uvela konzerviranje hrane u staklenkama i danas je predvodnik na tom polju. Tvrtka WECK® nudi široku lepezu proizvoda od visokokvalitetnog stakla, kako bi svatko mogao odabrati staklenku koja odgovara njegovim potrebama.

Na našem tržištu cjelokupnu WECK® paletu i dodatke donosi online trgovina Be COOL Full SHOP na https://becoolfull.hr/ .
U ponudi su staklenke u različitim veličinama i oblicima, boce, odgovarajući pribor i dodatni sadržaji za pripremanje i čuvanje hrane. Na njihovim stranicama pronaći ćete jedinstvenu, sveobuhvatnu i dosljednu prezentaciju proizvoda na ovu temu.  Inspiracija koja će vas osvojiti slobodom i kreativnosti koju nude WECK® staklenke sigurno će vaše ideje pretvoriti u čaroliju okusa, zdravlja i blagodati za oči. Budite ispred vremena i WECK®  staklenke ispunite životom na samo vama jedinstven način.


___________________
Za sve dotatne informacije stojimo vam na raspolaganju.

info@becoolfull.hr

W: https://becoolfull.hr/
Blog: https://becoolfull.hr/blog/weck-staklenke/
Recepti: https://becoolfull.hr/blog/recepti/
Proizvodi: https://becoolfull.hr/proizvodi/weck-staklenke/
Faceebook shop: https://www.facebook.com/becoolfullshop/
Facebook web: https://www.facebook.com/weckhrvatska/

Fotogalerija Inspiracija: https://becoolfull.hr/inspiracija/

 1