Kotlovina

Autor: Buco   (palac x 2245) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
60 dag svinjskog karea 2 para kobasica 2 žlice ulja 2 dag svinjske masti 2 žlice Vegete bijelo vino (oko 0,5 dcl) papar, sol Priprema Meso izrezati, posoliti i ostaviti da odstoji neko vrijeme. Na ugrijanom ulju i masti peci meso i kobasice do lijepo rumene boje, izvaditi ih i staviti na rub kotla, a u istu masnoću doliti vino, malo vode, dodati Vegetu, sol i papar prema želji. Nakon nekoliko minuta kad tekućina prokuha, vratiti u nju meso i kobasice, još malo zajedno prokuhati i servirati.   Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 5 (+1)

Sastojci za kotlovinu

  • 60 dag svinjskog karea
  • 2 para kobasica
  • 2 žlice ulja
  • 2 dag svinjske masti
  • 2 žlice Vegete
  • bijelo vino (oko 0,5 dcl)
  • papar, sol

Priprema

Meso izrezati, posoliti i ostaviti da odstoji neko vrijeme. Na ugrijanom ulju i masti peci meso i kobasice do lijepo rumene boje, izvaditi ih i staviti na rub kotla, a u istu masnoću doliti vino, malo vode, dodati Vegetu, sol i papar prema želji. Nakon nekoliko minuta kad tekućina prokuha, vratiti u nju meso i kobasice, još malo zajedno prokuhati i servirati.
 

Prosjek: 5 (+1)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
1
Slika korisnika Lea N's

ne ide mi vegeta u kotlovinu, ali ok. gdje je paprika, luk za temelj kotlovini?

ovo su moji recepti, lea