60 dag svinjskog karea
2 para kobasica
2 žlice ulja
2 dag svinjske masti
2 žlice Vegete
bijelo vino (oko 0,5 dcl)
papar, sol
Priprema
Meso izrezati, posoliti i ostaviti da odstoji neko vrijeme. Na ugrijanom ulju i masti peci meso i kobasice do lijepo rumene boje, izvaditi ih i staviti na rub kotla, a u istu masnoću doliti vino, malo vode, dodati Vegetu, sol i papar prema želji. Nakon nekoliko minuta kad tekućina prokuha, vratiti u nju meso i kobasice, još malo zajedno prokuhati i servirati.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 5 (+1)
Sastojci za kotlovinu
- 60 dag svinjskog karea
- 2 para kobasica
- 2 žlice ulja
- 2 dag svinjske masti
- 2 žlice Vegete
- bijelo vino (oko 0,5 dcl)
- papar, sol
Priprema
Meso izrezati, posoliti i ostaviti da odstoji neko vrijeme. Na ugrijanom ulju i masti peci meso i kobasice do lijepo rumene boje, izvaditi ih i staviti na rub kotla, a u istu masnoću doliti vino, malo vode, dodati Vegetu, sol i papar prema želji. Nakon nekoliko minuta kad tekućina prokuha, vratiti u nju meso i kobasice, još malo zajedno prokuhati i servirati.
ne ide mi vegeta u kotlovinu, ali ok. gdje je paprika, luk za temelj kotlovini?
ovo su moji recepti, lea