Kotlovina

Autor: Buco   (palac x 1627) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
60 dag svinjskog karea 
 2 para kobasica 
 2 žlice ulja 
 2 dag svinjske masti 
2 žlice Vegete 
 bijelo vino (oko 0,5 dcl) 
papar, sol Priprema Meso izrezati, posoliti i ostaviti da odstoji neko vrijeme. Na ugrijanom ulju i masti peci meso i kobasice do lijepo rumene boje, izvaditi ih i staviti na rub kotla, a u istu masnoću doliti vino, malo vode, dodati Vegetu, sol i papar prema želji. Nakon nekoliko minuta kad tekućina prokuha, vratiti u nju meso i kobasice, još malo zajedno prokuhati i servirati.   Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 5 (+1)

Sastojci za kotlovinu

  • 60 dag svinjskog karea 

  • 2 para kobasica 

  • 2 žlice ulja 

  • 2 dag svinjske masti
  • 
2 žlice Vegete 

  • bijelo vino (oko 0,5 dcl)
  • 
papar, sol

Priprema

Meso izrezati, posoliti i ostaviti da odstoji neko vrijeme. Na ugrijanom ulju i masti peci meso i kobasice do lijepo rumene boje, izvaditi ih i staviti na rub kotla, a u istu masnoću doliti vino, malo vode, dodati Vegetu, sol i papar prema želji. Nakon nekoliko minuta kad tekućina prokuha, vratiti u nju meso i kobasice, još malo zajedno prokuhati i servirati.
 

Prosjek: 5 (+1)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
1
Slika korisnika Lea N's

ne ide mi vegeta u kotlovinu, ali ok. gdje je paprika, luk za temelj kotlovini?

ovo su moji recepti, lea

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Piletina u peršinu - PROČITAJTE "lazanje" iz tave - PROČITAJTE Starinski štrukli s repom i sirom, a'la Đurđica - PROČITAJTE Šnicel našeh non - PROČITAJTE Črni rižot od sipi - PROČITAJTE