Pirjana govedina

recepti_bez_slike
90 dag goveđih odrezaka 8 dag luka 15 dag svježe rajčice listiće kadulje (žalfije, kuša) 1 svežnjić peršunova lišća 3-4 režnja češnjaka sol papar ulje malo juhe Priprema: Na dno veće posude stavite ulje. Odreske natucite, posolite, popaprite i posložite u posudu. Oljuštite češnjak i nasjeckajte ga s peršunom. Operite kadulju, a oprane rajčice raspolovite pa na svaki odrezak stavite polovicu rajčice i listić, dva kadulje, koja daje osobit okus. Pospite češnjak i peršun; pirjajte na umjerenoj temperaturi podlijevajući juhom ili vodom. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+1)

Sastojci:

  • 90 dag goveđih odrezaka
  • 8 dag luka
  • 15 dag svježe rajčice
  • listiće kadulje (žalfije, kuša)
  • 1 svežnjić peršunova lišća
  • 3-4 režnja češnjaka
  • sol
  • papar
  • ulje
  • malo juhe

Priprema:

Na dno veće posude stavite ulje. Odreske natucite, posolite, popaprite i posložite u posudu. Oljuštite češnjak i nasjeckajte ga s peršunom. Operite kadulju, a oprane rajčice raspolovite pa na svaki odrezak stavite polovicu rajčice i listić, dva kadulje, koja daje osobit okus. Pospite češnjak i peršun; pirjajte na umjerenoj temperaturi podlijevajući juhom ili vodom.

Prosjek: 4 (+1)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)