Brudet

recepti_bez_slike
maslinovo ulje crveni luk kosani peršin lovor mjeveni papar i sol malo bijelog vina ugor, škarpina ili druga miješana riba Postupak pripreme Na maslinovom ulju popržiti sitno rezani crveni luk. Kad luk zažuti, poprašit s brašnom, dodati koncentrat rajčice, zaliti ribljom juhom ili vodom. U umak dodati sol, nasjeckan peršin, papar, malo lovora, bijelog vina ili par fetica limuna. Kuhati na lagano oko pola sata, a zatim dodat ribu sjećenu na komade. Tiho pirjat bez miješanja uz povremeno trešnje teće oko 20 minuta do pola sata. Najčešće se servira sa purom. Još jedan recept Natalije Bulic Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+708)
Brudet à la Natalija

Sastojci za brudet

  • maslinovo ulje
  • crveni luk
  • kosani peršin
  • lovor
  • mjeveni papar i sol
  • malo bijelog vina
  • ugor, škarpina ili druga miješana riba

Postupak pripreme

Na maslinovom ulju popržiti sitno rezani crveni luk. Kad luk zažuti, poprašit s brašnom, dodati koncentrat rajčice, zaliti ribljom juhom ili vodom. U umak dodati sol, nasjeckan peršin, papar, malo lovora, bijelog vina ili par fetica limuna. Kuhati na lagano oko pola sata, a zatim dodat ribu sjećenu na komade. Tiho pirjat bez miješanja uz povremeno trešnje teće oko 20 minuta do pola sata. Najčešće se servira sa purom. Još jedan recept Natalije Bulic

Prosjek: 4 (+708)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)