Moja roža

Autor: LanaM   (palac x 33868) |moji recepti

1
80 dag glatkog brašna 1 jaje malo soli 3 žlice vrhnja 1 kvas 3 dcl mlijeka 1 žlica domaće masti Priprema: Od navedenih sastojaka zamijesi se tijesto i pusti da se digne. Razvaljano tijesto debljine oko 1 cm premaže se mašću i zarola kao gibanica. Tijesto se izreže u male trokute i slaže u medenicu. Peče se na 180 C oko sat vremena.   Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+2)
Recepti - 3 - slika

Sastojci:

  • 80 dag glatkog brašna
  • 1 jaje
  • malo soli
  • 3 žlice vrhnja
  • 1 kvas
  • 3 dcl mlijeka
  • 1 žlica domaće masti

Priprema:

Od navedenih sastojaka zamijesi se tijesto i pusti da se digne. Razvaljano tijesto debljine oko 1 cm premaže se mašću i zarola kao gibanica. Tijesto se izreže u male trokute i slaže u medenicu. Peče se na 180 C oko sat vremena.
 

Prosjek: 4 (+2)
Link izvora / potpis autora: Vesna Hršak
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
1
Slika korisnika BŠvaljek's

Molim da gđa Hršak napiše koja je dimenzija medenice u kojoj se roža peće.
Hvala i LP

2
Slika korisnika BŠvaljek's

Molim da gđa Hršak napiše koja je dimenzija medenice u kojoj se roža peće.
Hvala i LP

3
Slika korisnika LanaM's

Odlično!

4
Slika korisnika gara's

Super recept.Probala.pozdrav.