Torta Franc Jozef

Autor: tatjana   (palac x 1829) |moji recepti

3

Desert od voća prema recepturi crikveničkog restorana Sabbia lako ćete i sami pripremiti. Prije posluživanja tortu trebate nekoliko sati držati u hladnjaku.

Sastojci

  • 1/2 kg lisnatog tijesta
  • 6 žutanjaka
  • 20 dkg šećera
  • 2 dcl vrhnja za kuhanje
  • 25 dkg maslaca
  • 2 žlice oštrog brašna
  • mljeveni lješnjaci,
  • grožđice,
  • suhe marelice (ako volite može i kandirano voće)
  • šlag i voće za ukrašavanje

Prosjek: 5 (+373)
1/2 kg lisnatog tijesta 6 žutanjaka 20 dkg šećera 2 dcl vrhnja za kuhanje 25 dkg maslaca 2 žlice oštrog brašna mljeveni lješnjaci, grožđice, suhe marelice (ako volite može i kandirano voće) šlag i voće za ukrašavanje Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 5 (+373)

Napiši svoj komentar

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.
ZAŠTITA OD SPAMA
Ovo pitanje je zaštita od neželjenog sadržaja. Rezultat unesite brojkom, a ne slovima ( 5, a ne "pet" )
deset - šest =
Riješite jednostavno matematičko pitanje i odgovor napišite brojkom, npr 3+sedam jednako -upišite 10
Slika korisnika andreja's

jaaakooo dobro...mmmm!

"Još jedan recept iz TOP 50"