Sok protiv starenja (breskva, banana, zeleno lisnato povrće)

recepti_bez_slike
 2 šake zelenoga lisnatog povrća  2 šalice vode  1 ½ šalica zamrznutih bresaka  1 banana, oguljena  2 žlice suncokretova ulja  2 žličice spiruline Priprema: U blender stavite lisnato zeleno povrće i tekućinu koja se navodi u receptu (ili led), pa miksajte dok se sastojci ne spoje u tekućinu nalik na sok. Prestanite miksati i dodajte preostale sastojke. Miješajte dok ne postane kremasto.   Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 5 (+1)

Sastojci:

  •  2 šake zelenoga lisnatog povrća
  •  2 šalice vode
  •  1 ½ šalica zamrznutih bresaka
  •  1 banana, oguljena
  •  2 žlice suncokretova ulja
  •  2 žličice spiruline

Priprema:

U blender stavite lisnato zeleno povrće i tekućinu koja se navodi u receptu (ili led), pa miksajte dok se sastojci ne spoje u tekućinu nalik na sok. Prestanite miksati i dodajte preostale sastojke. Miješajte dok ne postane kremasto.
 

Prosjek: 5 (+1)
Link izvora / potpis autora:
Recept je preuzet iz knjige "Čišćenje zelenim sokovima u 10 dana"
Izgubite do 7 kilograma u 10 dana – pijući zdrave sokove!
Desetodnevno čišćenje zelenim sokovima potaknut će vas na mršavljenje, povećati vam razinu energije, razbistriti um i popraviti cjelokupno zdravlje.
Jeste li spremni izgledati mršavije, zdravije i seksepilnije nego u tko zna koliko godina dosad?

Želite kupiti ovu knjigu? Kliknite ovdje: Čišćenje zelenim sokovima u 10 dana
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Krem juha od brokule - PROČITAJTE Pizza od povrtnog tijesta - PROČITAJTE Kruh od luka - PROČITAJTE Biljni sjemenkasti krekeri - PROČITAJTE Browni - PROČITAJTE