Zapečeni makaroni

Izuzetno jednostavno, jeftino, a ukusno jelo. Naravno, uvijek možete ubaciti komadičak šunke ili naribanog sira, ali i ovako je dobro.
Sastojci:
- makaroni
- 1/2 l mlijeka
- 2-3 jaja
- malo soli.
- mlijeko
- jaja
Priprava:
Skuhajte sitne makarone, ali samo do pola. Izmiješajte u 1/2 l mlijeka 2-3 jaja i malo soli. Makarone procijedite i stavite u posudu za pečenje (nije potrebno prije namastiti). Tjesteninu prelijte mješavinom mlijeka i jaja. Zapecite u pećnici.
- Vrijeme pripreme: 30 - 60 minuta
- Broj osoba: 4
- Vaše oznake (tagovi): tjestenine
- Sastojci: sol / mlijeko / makaroni / jaja







Mak kockeSastojci
7 jaja
250 g mljevenog maka
250 g kristal šećera
150 g maslaca
1 šalica (35...
Fritule s jogurtomJedan od brojnih recepata je i ovaj s jogurtom.
Recepti smo dobili od restorana Sabbia u Crikvenici...
SarmaZa sarmu ćete trebati nabaviti slijedeće sastojke:
glavicu kiselog kupusa
0,5 kg ribanog kiselog...
Međimurska gibanicaSvi sastojci potrebni za međimursku gibanicu
1/2 kg listova za savijaču
Nadjev od maka
20 dkg...
Kolač s oblatnamaSastojci
Paket gotovih oblatni
Krema od oraha
20 dkg oraha
20 dkg šećera u prahu
15 dkg...
Salama od čokoladeSastojci za salamu od čokolade
250 g oraha
250 g šećera
200 g čokolade
50 g kakaa
Priprema...
Domaće krvaviceZa 5 kg smjese trebat će vam:
2-3 svinjske glave
1 kg svinjskih pluća
1 kg svinjskih jezika
1/2 kg...
Orah kockeZa biskvit
25 dkg mljevenih oraha
4 jaja
20 dkg šećera u prahu
15 dkg maslaca
4 dkg bra...
Pečeni buncekSastojci
buncek (dimljena svinjska koljenica) – za četiri osobe morao bi biti težak oko 1 kg...
Pečena hobotnica s...Naša inačica popularne hobotnice pod pekom praktičnija receptura za pripravu kod kuće kojom...