Tirolske okruglice

recepti_bez_slike
1 1/4 l juhe  2 žemlje 2 dag masti  13 dag suhog mesa  1 dl mlijeka  1 jaje  3 dag brašna priprema: Žemlje izrežite na male kocke, prelijte ih  mlijekom u kojem ste umutili jaje, sol i papar. Nakon pola sata dodajte tome na male kocke izrezane kuhane, suhe svinjetine, kobasice ili salame, posipajte s dvije žlice brašna i uobličite okruglice. Kuhajte ih desetak minuta Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+477)
Iako je ovo austrijski specijalitet, baš sam danas bio nekako raspoložen za njega

Sastojci:

  • 1 1/4 l juhe 
  • 2 žemlje
  • 2 dag masti 
  • 13 dag suhog mesa 
  • 1 dl mlijeka 
  • 1 jaje 
  • 3 dag brašna

priprema:

Žemlje izrežite na male kocke, prelijte ih  mlijekom u kojem ste umutili jaje, sol i papar. Nakon pola sata dodajte tome na male kocke izrezane kuhane, suhe svinjetine, kobasice ili salame, posipajte s dvije žlice brašna i uobličite okruglice. Kuhajte ih desetak minuta

Prosjek: 4 (+477)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)