Talijanski bijeli kruh

Autor: marina9   (palac x 10770) |moji recepti

0
voda 570 ml sol 1 ½ male žličice (po želji može i malo više ) biljno ulje 1 ½ velike žlice šećer 1 ½ male žlice namjensko brašno za dizana tijesta 450 g oštro brašno 200 g pšenična krupica (griz ) 150 g suhi kvasac 1 omot Priprema Sve sastojke staviti u električni pekač za kruh na program za pečenje SANDWICH kod mene je na br.10 - 3,30 min.(zavisi od pekača) Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 2.5 (+2) ‹ Smjesovni kruh najbolji recept VE kruh ›
bijeli kruh - talijan

Sastojci za kruh težine cca 1300g

  • voda 570 ml
  • sol 1 ½ male žličice (po želji može i malo više )
  • biljno ulje 1 ½ velike žlice
  • šećer 1 ½ male žlice
  • namjensko brašno za dizana tijesta 450 g
  • oštro brašno 200 g
  • pšenična krupica (griz ) 150 g
  • suhi kvasac 1 omot

Priprema

Sve sastojke staviti u električni pekač za kruh na program za pečenje SANDWICH kod mene je na br.10 - 3,30 min.(zavisi od pekača)

Prosjek: 2.5 (+2)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)