Sendvič prženice

recepti_bez_slike
stari hleb isečen na tanke kriške (tost narezak) listići trapista jaja ulje Priprema: Na krišku hleba stavimo list tost nareska, zatim listić trapista, pa sve preklopimo sa drugom kriškom hleba, kako bi dobili sendvič koji spojimo čačkalicama na sva četiri kraja, kako se ne bi raspao pri prženju. Po pola čačkalice je dovoljno za svaki kraj hleba. Ovako spremljen sendvič umačemo u jaja (sa obe strane), pa kao i svaku prženicu stavljamo na vrelo ulje, da se isprži sa obe strane. Idealno za večeru uz čašu jogurta ili mleka. Prijatno!  Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+437)
Ove przenice uglavnom spremam za večeru. Ukusno i brzo se sprema. Kaloričnije jelo. :D

Potrebno je:

  • stari hleb isečen na tanke kriške (tost narezak)
  • listići trapista
  • jaja
  • ulje

Priprema:

Na krišku hleba stavimo list tost nareska, zatim listić trapista, pa sve preklopimo sa drugom kriškom hleba, kako bi dobili sendvič koji spojimo čačkalicama na sva četiri kraja, kako se ne bi raspao pri prženju. Po pola čačkalice je dovoljno za svaki kraj hleba.

Ovako spremljen sendvič umačemo u jaja (sa obe strane), pa kao i svaku prženicu stavljamo na vrelo ulje, da se isprži sa obe strane.

Idealno za večeru uz čašu jogurta ili mleka.

Prijatno! 

Prosjek: 4 (+437)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)