Rastan

recepti_bez_slike
Zelena biljka iz porodice kupusa. Karatkeristična je za Crnu Goru

LIstovi se operu i usitne pa potom kuvaju sa sitno isjeckanom šargarepom i lukom. Pred sam kraj kuvanja dodaje se sitno sjeckani bijeli krompir. Uz raštan se obavezno kuva i neko masnije suvo meso kako bi raštan dobio pravu aromu i ukus.

Prosjek: 5 (+1)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Rizi bizi - PROČITAJTE Srdele na pašticadu - PROČITAJTE Trogirska juha od cvjetace / kaula / karfiola - PROČITAJTE Črni rižot od sipi - PROČITAJTE Krem špinat - PROČITAJTE