Poširana jaja

Jaja u bilo kojoj kombinaciji super su za zdravi doručak...
Sastojci:
- 8 jaja
- 0,6 l vode
- umak od rajčice
- ocat
priprema:
U zaoctenu vodu (kad zakipi) pažljivo se razbije jedno jaje i pomoću žlice stavi se bjelanjak preko žumanjka. Jaje se kuha jedno po jedno, a svako treba kuhati 3 minute. Kad su jaja kuhana, stavljaju se u umak od rajčice. Poširana jaja mogu se i hladna servirati, samo se onda stave na šnitu kruha i preliju nekim hladnim umakom ili majonezom te ukrase.
- Vrijeme pripreme: 20 minuta
- Broj osoba: 4
- Vaše oznake (tagovi): poširana jaja / jaja
- Sastojci: voda / umak od rajčice / ocat / jaja







Fritule s jogurtomJedan od brojnih recepata je i ovaj s jogurtom.
Recepti smo dobili od restorana Sabbia u Crikvenici...
Lovačke knedlePriprema
1/2 kg mlječnog kruha
izrezati na kockice i malo popržiti na masti
1/2 l mlijeka...
SarmaZa sarmu ćete trebati nabaviti slijedeće sastojke:
glavicu kiselog kupusa
0,5 kg ribanog kiselog...
IšleriZa tijesto
15 dkg kristal šećera
15 dkg oraha (lješnjaka ili badema)
30 dkg maslaca...
BajaderaSastojci za bajaderu:
800 g šećera
1/2 litre vode
250 g maslaca
300 g oraha
300 g mljevenih...
Bučnica i recept za...Nadjev
60 dkg buče (tikve)
30 dkg svježeg sira
4 jaja
2 žlice kiselog vrhnja
soli po ukusu...
Francuska salataNaravno, i u ostalim prilikama s ovom francuskom salatom ćete salatom pokupiti pohvale svih...
Kolač s oblatnamaSastojci
Paket gotovih oblatni
Krema od oraha
20 dkg oraha
20 dkg šećera u prahu
15 dkg...
Mak kockeSastojci
7 jaja
250 g mljevenog maka
250 g kristal šećera
150 g maslaca
1 šalica (35...
Pečena hobotnica s...Naša inačica popularne hobotnice pod pekom praktičnija receptura za pripravu kod kuće kojom...