Popečci od krumpira

recepti_bez_slike
1 kg krumpira  10 dkg brašna  sol, papar  20 dkg kobasica  5 dkg luka  2 dkg masti  2 jaja  brašno za paniranje  jaje za paniranje  mrvice za paniranje  mast za prženje Priprema: Krumpir se opere, skuha i oguli. Zatim se propasira. U krumpir se doda na masti poprženi sitno nasjeckani luk, kosana kobasica, jaja, brašno i sol. Od te smjese rade se popečci, paniraju i prže u vrućoj masti ili ulju. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 5 (+800)

Sastojci:

  • 1 kg krumpira 
  • 10 dkg brašna 
  • sol, papar 
  • 20 dkg kobasica 
  • 5 dkg luka 
  • 2 dkg masti 
  • 2 jaja 
  • brašno za paniranje 
  • jaje za paniranje 
  • mrvice za paniranje 
  • mast za prženje

Priprema:

Krumpir se opere, skuha i oguli. Zatim se propasira. U krumpir se doda na masti poprženi sitno nasjeckani luk, kosana kobasica, jaja, brašno i sol. Od te smjese rade se popečci, paniraju i prže u vrućoj masti ili ulju.

Prosjek: 5 (+800)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
1
Slika korisnika zagorka's

ostalo mi je pire krumpira od ručka i baš si mislim što bih mogla s njim jer mi ga je žao baciti. Nadam se da nema veze što sam u njega ubacila malo vrhnja i maslaca (smanjit ću količinu masnoće). Mislim da će se ovi popečci od krumpira posebno dopasti mom suprugu zbog kobasica :))