1 kg krumpira
10 dkg brašna
sol, papar
20 dkg kobasica
5 dkg luka
2 dkg masti
2 jaja
brašno za paniranje
jaje za paniranje
mrvice za paniranje
mast za prženje
Priprema:
Krumpir se opere, skuha i oguli. Zatim se propasira. U krumpir se doda na masti poprženi sitno nasjeckani luk, kosana kobasica, jaja, brašno i sol. Od te smjese rade se popečci, paniraju i prže u vrućoj masti ili ulju.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 5 (+800)
Sastojci:
- 1 kg krumpira
- 10 dkg brašna
- sol, papar
- 20 dkg kobasica
- 5 dkg luka
- 2 dkg masti
- 2 jaja
- brašno za paniranje
- jaje za paniranje
- mrvice za paniranje
- mast za prženje
Priprema:
Krumpir se opere, skuha i oguli. Zatim se propasira. U krumpir se doda na masti poprženi sitno nasjeckani luk, kosana kobasica, jaja, brašno i sol. Od te smjese rade se popečci, paniraju i prže u vrućoj masti ili ulju.
ostalo mi je pire krumpira od ručka i baš si mislim što bih mogla s njim jer mi ga je žao baciti. Nadam se da nema veze što sam u njega ubacila malo vrhnja i maslaca (smanjit ću količinu masnoće). Mislim da će se ovi popečci od krumpira posebno dopasti mom suprugu zbog kobasica :))