8 jaja
0,8 vode
sol
ribani parmezan
priprema:
Svježa jaja mogu se kuhati u ljusci i 6 minuta a da žumanjak ne postane tvrdo. Nakon kuhanja od 6 minuta stave se jaja u hladnu vodu, pa kad se ohlade, ogule se i drže u toploj slanoj vodi do serviranja. Prerezana jaja se serviraju uz špinat, rižu, na šniti kruha, koja je namazana paštetom ili na ploškama lisnatog tijesta. Jaja se pospu sitno narezanim vlascem i ribanim parmezanom.
Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept
Prosjek: 4 (+336)
Sastojci:
- 8 jaja
- 0,8 vode
- sol
- ribani parmezan
priprema:
Svježa jaja mogu se kuhati u ljusci i 6 minuta a da žumanjak ne postane tvrdo. Nakon kuhanja od 6 minuta stave se jaja u hladnu vodu, pa kad se ohlade, ogule se i drže u toploj slanoj vodi do serviranja. Prerezana jaja se serviraju uz špinat, rižu, na šniti kruha, koja je namazana paštetom ili na ploškama lisnatog tijesta. Jaja se pospu sitno narezanim vlascem i ribanim parmezanom.