Polutvrdo kuhana jaja

Autor: roda   (palac x 3940) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
8 jaja 0,8 vode sol ribani parmezan priprema: Svježa jaja mogu se kuhati u ljusci i 6 minuta a da žumanjak ne postane tvrdo. Nakon kuhanja od 6 minuta stave se jaja u hladnu vodu, pa kad se ohlade, ogule se i drže u toploj slanoj vodi do serviranja. Prerezana jaja se serviraju uz špinat, rižu, na šniti kruha, koja je namazana paštetom ili na ploškama lisnatog tijesta. Jaja se pospu sitno narezanim vlascem i ribanim parmezanom. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+336)

Sastojci:

  • 8 jaja
  • 0,8 vode
  • sol
  • ribani parmezan

priprema:

Svježa jaja mogu se kuhati u ljusci i 6 minuta a da žumanjak ne postane tvrdo. Nakon kuhanja od 6 minuta stave se jaja u hladnu vodu, pa kad se ohlade, ogule se i drže u toploj slanoj vodi do serviranja. Prerezana jaja se serviraju uz špinat, rižu, na šniti kruha, koja je namazana paštetom ili na ploškama lisnatog tijesta. Jaja se pospu sitno narezanim vlascem i ribanim parmezanom.

Prosjek: 4 (+336)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)