Pečeni janjeći but

Autor: Sofi   (palac x 1417) |moji recepti

0
Perite ruke!

Prije početka pripreme hrane obavezno operite ruke ruke, uzmite čisto suđe, a ruke, odjeću, radnu površinu i prostoriju u kojoj pripremate hranu ili jedete možete poprskati sprejom poput Eliksir St. Rocha (koji sadrži 14 eteričnih ulja i štiti vas prirodnim putem).

Čuvjate zdravlje!

recepti_bez_slike
1 kg janjetine  sol 3 dkg masti  Priprema: janjeći but operite, dobro ga posolite i stavite na mast. Zatim na lim za pečenje stavite but u pećnicu. Često polijevajte i pecite oko sat vremena.  Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+497)

Sastojci:

  • 1 kg janjetine 
  • sol
  • 3 dkg masti 

Priprema:

janjeći but operite, dobro ga posolite i stavite na mast. Zatim na lim za pečenje stavite but u pećnicu. Često polijevajte i pecite oko sat vremena. 

Prosjek: 4 (+497)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

I ovo trebate pogledati:

Umak od gljiva - PROČITAJTE Mesna štruca i punjeni šampinjoni - PROČITAJTE BONET (pijemontski puding) - PROČITAJTE Pile s orasima - PROČITAJTE Krekeri sa začinskim biljem - PROČITAJTE