Pečena biserka

recepti_bez_slike
2 biserke  2 dkg maslaca  sol  voda  10 dkg slanine  2 dl vrhnja Priprema: Očišćene i priređene biserke osole se i oblože i našpikaju slaninom na prsima i batcima. Nakon toga se dresiraju, stave u pećnicu, preliju vrućom masti i peku uz neprestano zalijevanje. Masti se malo odlije, doda se maslac i vrhnje te pusti da zakuha. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+203)

Sastojci:

  • 2 biserke 
  • 2 dkg maslaca 
  • sol 
  • voda 
  • 10 dkg slanine 
  • 2 dl vrhnja

Priprema:

Očišćene i priređene biserke osole se i oblože i našpikaju slaninom na prsima i batcima. Nakon toga se dresiraju, stave u pećnicu, preliju vrućom masti i peku uz neprestano zalijevanje. Masti se malo odlije, doda se maslac i vrhnje te pusti da zakuha.

Prosjek: 4 (+203)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)