Nadjev od pilečih jetrica

Autor: DAGMARKA   (palac x 3368) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
1/2kg pilečih jetrica 1 glavica crvenog luka 4 jaja 3 šnite starog bijelog kruha sol papar vegeta sijeckani peršin Priprema: Na ulju si ispržimo luk,kad je izprženi isključimo(skinemo sa štednjaka),dodamo nasjeckanu jetricu pileču(sirovu),jaja,kruh stavimo u hladnu vodu i kad omekša dobro ga istisnemo i dodamo u smijesu,stavimo sol,vegetu,papar i nasjeckani peršin,dobro izmiješamo a stavimo u zdjelu za pečenje koju smo prije namazali margarinom a posuli mrvicama.stavimo peč 180st.-30min Ja to volim jest i toplo ali može se jesti i hladno uz kisele krastavce. Probajte!!!! Dobar tek!! Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 3.2 (+6)
Ovaj nadjev je moja mama pravila dok sam bila mala, nekada ga stavila u pile pa ga ispekla a nekada u zdjelu za pečenje pa smo imali prilog uz pečeno meso. Tko voli jetricu pileču neka proba!!!
Recepti - 6 - slika

Sastojci

  • 1/2kg pilečih jetrica
  • 1 glavica crvenog luka
  • 4 jaja
  • 3 šnite starog bijelog kruha
  • sol
  • papar
  • vegeta
  • sijeckani peršin

Priprema:

Na ulju si ispržimo luk,kad je izprženi isključimo(skinemo sa štednjaka),dodamo nasjeckanu jetricu pileču(sirovu),jaja,kruh stavimo u hladnu vodu i kad omekša dobro ga istisnemo i dodamo u smijesu,stavimo sol,vegetu,papar i nasjeckani peršin,dobro izmiješamo a stavimo u zdjelu za pečenje koju smo prije namazali margarinom a posuli mrvicama.stavimo peč 180st.-30min

Ja to volim jest i toplo ali može se jesti i hladno uz kisele krastavce.
Probajte!!!! Dobar tek!!

Prosjek: 3.2 (+6)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)