Mahune s krušnim mrvicama

recepti_bez_slike
40 dag mahuna  3-4 žlice mrvica  2 češnja češnjaka  2 žlice ulja  sol.  Priprava:  Kuhane i ocijeđene mahune stavite na pržene mrvice, pomiješajte i začinite nasjeckanim češnjakom. Posolite prema ukusu. U vrućim ljetnim danima ovako pripremljenim mahunama za kompletan obrok dodajte pečeno jaje na oko i zelenu salatu. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 3 (+2)
Kad vam ponestane ideja što i kako s mahunama, evo jednog odličnog i ukusnog prijedloga. Moja mama se sjetila ovog recepta, kaže da se to kod nje doma često spremalo.

Sastojci: 

  • 40 dag mahuna 
  • 3-4 žlice mrvica 
  • 2 češnja češnjaka 
  • 2 žlice ulja 
  • sol. 

Priprava: 

Kuhane i ocijeđene mahune stavite na pržene mrvice, pomiješajte i začinite nasjeckanim češnjakom. Posolite prema ukusu. U vrućim ljetnim danima ovako pripremljenim mahunama za kompletan obrok dodajte pečeno jaje na oko i zelenu salatu.

Prosjek: 3 (+2)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
1
Slika korisnika maza's

jednostavo, a jako ukusno i brzo gotovo! Ostalo mi je kuhanih mahuna od jučer i sve si mislim što ću s njima (na salatu mi baš i nisu nešto) i naiđem na mahune s krušnim mrvicama. Hvala!