Jednostavna salata s mahunama

75 dag zelenih okruglih mahuna 2 češnja češnjaka 2 grančice peršinovog lista ulje, ocat, papar, sol Priprema: Mahune očistite, operite, stavite ih u kipuću posoljenu vodu i kuhajte da omekšaju. Skuhane mahune ocijedite i istresite u zdjelu za salatu. Tople mahune prelijte uljem, izmiješajte i ostavite da se posve ohlade. Tada ih pospite nasjeckanim i zgnječenim češnjakom, nasjeckanim peršinovim listom, posolite, popaprite i lagano izmiješajte. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+402)
Kad vam dosade mahune s krumpirom ili kao varivo, evo mahuna u hladnijoj i jako ukusnoj varijanti. Idealna ljetna salata, ako mene pitate
Jednostavna salata s mahunama

Sastojci:

  • 75 dag zelenih okruglih mahuna
  • 2 češnja češnjaka
  • 2 grančice peršinovog lista
  • ulje, ocat, papar, sol

Priprema:

Mahune očistite, operite, stavite ih u kipuću posoljenu vodu i kuhajte da omekšaju. Skuhane mahune ocijedite i istresite u zdjelu za salatu. Tople mahune prelijte uljem, izmiješajte i ostavite da se posve ohlade. Tada ih pospite nasjeckanim i zgnječenim češnjakom, nasjeckanim peršinovim listom, posolite, popaprite i lagano izmiješajte.

Prosjek: 4 (+402)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)
1
Slika korisnika Franjo Ištvanić_2's

super =D>

  • 32224_127438743950869_7058844_n.jpg