Kuhana blitva

Autor: mamica   (palac x 23641) |moji recepti

0
Perite ruke!

Prije početka pripreme hrane obavezno operite ruke ruke, uzmite čisto suđe, a ruke, odjeću, radnu površinu i prostoriju u kojoj pripremate hranu ili jedete možete poprskati sprejom poput Eliksir St. Rocha (koji sadrži 14 eteričnih ulja i štiti vas prirodnim putem).

Čuvjate zdravlje!

recepti_bez_slike
70 dag blitve 4 krumpira 2 režnja češnjaka sol papar maslinovo ulje Priprema: Ogulite krumpire, operite ih a zatim i narežite i stavite kuhati u hladnu slanu vodu. I blitvu operite. Odijelite bijele stapke, stavite ih u provrelu slanu vodu. Kuhajte max 10 minuta. Postepeno dodajte zeleno lišće, još koju minutu zajedno kuhajte pa sve zajedno dobro ocjedite. Oljušteni češnjak nasjeckajte, pospite po povrću, i po želji / potrebi dodajte soli i papra. Zalijte sve uljem. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+835)
Orginalan recept za blitvu!

Sastojci:

  • 70 dag blitve
  • 4 krumpira
  • 2 režnja češnjaka
  • sol
  • papar
  • maslinovo ulje

Priprema:

Ogulite krumpire, operite ih a zatim i narežite i stavite kuhati u hladnu slanu vodu. I blitvu operite. Odijelite bijele stapke, stavite ih u provrelu slanu vodu. Kuhajte max 10 minuta. Postepeno dodajte zeleno lišće, još koju minutu zajedno kuhajte pa sve zajedno dobro
ocjedite. Oljušteni češnjak nasjeckajte, pospite po povrću, i po želji / potrebi dodajte soli i papra. Zalijte sve uljem.

Prosjek: 4 (+835)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

Razmjenite ideje

recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Lagani proljetni ručak - PROČITAJTE Blitva s rajčicom, krumpirom i lešo lignje - PROČITAJTE Mesna štruca i punjeni šampinjoni - PROČITAJTE Koktel juha od zelene paprike i šampanjca - PROČITAJTE Baranjski krumpir-paprikaš - PROČITAJTE