Kisela kokošja juha

recepti_bez_slike
1 kokoš  15 dag luka  2 žlice vinskog octa  češnjak  sol  peršin  10 dag maslaca  2 žlice mrvica Postupak pripreme Kokoš se razreže na komade i pristavi kuhati. Vode se stavi toliko da meso bude pokriveno. U vodu se doda sitno nasjeckani luk i sol, te polagano kuha dok meso ne postane mekano. Prije nego meso posve omekša doda se ocat. U međuvremenu se sitno nasjeckaju češnjak i peršin zajedno, a na maslacu se zažute mrvice. Meso se stavi u zdjelu za juhu i prelije juhom, onda se doda češnjak s peršinom i maslac s mrvicama, pa servira. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+292)

Sastojci za kiselu kokošju juhu:

  • 1 kokoš 
  • 15 dag luka 
  • 2 žlice vinskog octa 
  • češnjak 
  • sol 
  • peršin 
  • 10 dag maslaca 
  • 2 žlice mrvica

Postupak pripreme

Kokoš se razreže na komade i pristavi kuhati. Vode se stavi toliko da meso bude pokriveno. U vodu se doda sitno nasjeckani luk i sol, te polagano kuha dok meso ne postane mekano. Prije nego meso posve omekša doda se ocat. U međuvremenu se sitno nasjeckaju češnjak i peršin zajedno, a na maslacu se zažute mrvice. Meso se stavi u zdjelu za juhu i prelije juhom, onda se doda češnjak s peršinom i maslac s mrvicama, pa servira.

Prosjek: 4 (+292)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)