Gulaš

recepti_bez_slike
8 dkg masti  3/4 kg govedine  30 dkg luka  1 dkg brašna  crvena paprika  sol, voda Priprema: U masti se isprži na kockice rezani luk, pa kad požuti, doda se malo crvene paprike i na kocke rezana, oprana govedina. Meso se soli i pokriveno pirja u svome soku. Kad sok postane bistar, doda se brašno, zažuti, dolije vodom i pirja dok bude mekano. Može se dodati malo pasirane rajčice. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+259)

Sastojci:

  • 8 dkg masti 
  • 3/4 kg govedine 
  • 30 dkg luka 
  • 1 dkg brašna 
  • crvena paprika 
  • sol, voda

Priprema:

U masti se isprži na kockice rezani luk, pa kad požuti, doda se malo crvene paprike i na kocke rezana, oprana govedina. Meso se soli i pokriveno pirja u svome soku. Kad sok postane bistar, doda se brašno, zažuti, dolije vodom i pirja dok bude mekano. Može se dodati malo pasirane rajčice.

Prosjek: 4 (+259)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)