Čevapčići

Autor: magla   (palac x 2563) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
Goveđe meso od vratine se nasjecka, posoli i popapri, izmiješa s malo vode i pusti da odstoji. Zatim se naprave mali, palac debeli valjušci, odnosno ćevapčići, stave na namazani roštilj i peku nad žarom drvenog ugljena ili u pećnici na roštilju. Za vrijeme pečenja treba ćevapčiće okretati. Kad su pečeni, serviraju se s mladim lukom ili nasjeckanim starim lukom. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 3.3 (+3)

Sastojci:

Goveđe meso od vratine se nasjecka, posoli i popapri, izmiješa s malo vode i pusti da odstoji. Zatim se naprave mali, palac debeli valjušci, odnosno ćevapčići, stave na namazani roštilj i peku nad žarom drvenog ugljena ili u pećnici na roštilju. Za vrijeme pečenja treba ćevapčiće okretati. Kad su pečeni, serviraju se s mladim lukom ili nasjeckanim starim lukom.

Prosjek: 3.3 (+3)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)