Čevapčići

Autor: magla   (palac x 808) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
Goveđe meso od vratine se nasjecka, posoli i popapri, izmiješa s malo vode i pusti da odstoji. Zatim se naprave mali, palac debeli valjušci, odnosno ćevapčići, stave na namazani roštilj i peku nad žarom drvenog ugljena ili u pećnici na roštilju. Za vrijeme pečenja treba ćevapčiće okretati. Kad su pečeni, serviraju se s mladim lukom ili nasjeckanim starim lukom. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 3.3 (+3)

Sastojci:

Goveđe meso od vratine se nasjecka, posoli i popapri, izmiješa s malo vode i pusti da odstoji. Zatim se naprave mali, palac debeli valjušci, odnosno ćevapčići, stave na namazani roštilj i peku nad žarom drvenog ugljena ili u pećnici na roštilju. Za vrijeme pečenja treba ćevapčiće okretati. Kad su pečeni, serviraju se s mladim lukom ili nasjeckanim starim lukom.

Prosjek: 3.3 (+3)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

Recepti sa istim ili sličnim sastojcima

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Pečeni odojak - PROČITAJTE Omlet sa mladim lukom i chorizo salamom - PROČITAJTE Rezanci s vrhnjem na pastirski način - PROČITAJTE Moja današnja peka, moj nedjeljni ručak - PROČITAJTE Kisela repa - PROČITAJTE