Čevapčići

recepti_bez_slike
jedna glavica luka jedan češanj češnjaka 500 g miješanog mljevenog mesa sol, crni papar 3 žlice ulja jedna čaša ajvara Priprema: Očistite luk i narežite ga na sitne kockice. Očistite češnjak i narežite na sitne kockice ili protisnite. Meso pomiješajte sa kockicama luka i češnjaka. Dodajte sol i papar. Dobro promiješajte, oblikujte jednu veliku smjesu i zatim ju podijelite na 10 jednakih dijelova jednake veličine. Zagrijte ulje u tavi i popržite ćevapčiće sa svih strana. Poslužite uz svježe sjeckani luk, a jede se i uz ajvar, senf i druge priloge. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 3.3 (+4)
Koji su čevapi najbolji? Oni koji imaju miješano meso i malo masnoće u sebi.

Sastojci

  • jedna glavica luka
  • jedan češanj češnjaka
  • 500 g miješanog mljevenog mesa
  • sol, crni papar
  • 3 žlice ulja
  • jedna čaša ajvara

Priprema:

Očistite luk i narežite ga na sitne kockice. Očistite češnjak i narežite na sitne kockice ili protisnite. Meso pomiješajte sa kockicama luka i češnjaka. Dodajte sol i papar.
Dobro promiješajte, oblikujte jednu veliku smjesu i zatim ju podijelite na 10 jednakih dijelova jednake veličine.
Zagrijte ulje u tavi i popržite ćevapčiće sa svih strana. Poslužite uz svježe sjeckani luk, a jede se i uz ajvar, senf i druge priloge.

Prosjek: 3.3 (+4)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)