Carski popečci

Autor: magla   (palac x 863) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
34 kg teletine od buta  8 dkg masti  2 dkg brašna  2 dl vrhnja  sol  1/2 kg očišćenog graška. Priprema: Teletina se izreže na odreske koji se sa strane zarežu, tuku, posole i uvaljaju u brašno.  na vrućoj masti naglo se ispeku, u sok se doda malo vode i kiselog vrhnja.  Grašak se lagano kuha, a kad je mekan, pomiješa se sa popečcima. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+179)

Sastojci:

  • 34 kg teletine od buta 
  • 8 dkg masti 
  • 2 dkg brašna 
  • 2 dl vrhnja 
  • sol 
  • 1/2 kg očišćenog graška.

Priprema:

Teletina se izreže na odreske koji se sa strane zarežu, tuku, posole i uvaljaju u brašno.  na vrućoj masti naglo se ispeku, u sok se doda malo vode i kiselog vrhnja.  Grašak se lagano kuha, a kad je mekan, pomiješa se sa popečcima.

Prosjek: 4 (+179)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)