Carski popečci

Sastojci:
- 34 kg teletine od buta
 - 8 dkg masti
 - 2 dkg brašna
 - 2 dl vrhnja
 - sol
 - 1/2 kg očišćenog graška.
 
Priprema:
Teletina se izreže na odreske koji se sa strane zarežu, tuku, posole i uvaljaju u brašno. na vrućoj masti naglo se ispeku, u sok se doda malo vode i kiselog vrhnja. Grašak se lagano kuha, a kad je mekan, pomiješa se sa popečcima.
- Vaše oznake (tagovi): mesno jelo
 - Sastojci: kiselo vrhnje / grašak
 

 






 Fritule s jogurtomJedan od brojnih recepata je i ovaj s jogurtom.
Recepti smo dobili od restorana Sabbia u Crikvenici...
 IšleriZa tijesto
15 dkg kristal šećera
15 dkg oraha (lješnjaka ili badema)
30 dkg maslaca...
 LondonericeZa londonerice će vam trebati...
Sastojci za tijesto
3 žutanjka
30 dkg brašna
18 dkg...
 Lovačke knedlePriprema
1/2 kg mlječnog kruha
izrezati na kockice i malo popržiti na masti
1/2 l mlijeka...
 Francuska salataNaravno, i u ostalim prilikama s ovom francuskom salatom ćete salatom pokupiti pohvale svih...
 Pečena hobotnica s...Naša inačica popularne hobotnice pod pekom praktičnija receptura za pripravu kod kuće kojom...
 Kolač s oblatnamaSastojci
Paket gotovih oblatni
Krema od oraha
20 dkg oraha
20 dkg šećera u prahu
15 dkg...
 Salama od čokoladeSastojci za salamu od čokolade
250 g oraha
250 g šećera
200 g čokolade
50 g kakaa
Priprema...
 Mak kockeSastojci
7 jaja
250 g mljevenog maka
250 g kristal šećera
150 g maslaca
1 šalica (35...
 Domaće krvaviceDakle, nabavite li sve potrebne sastojke, pokušajte sami. Ne bi trebalo biti teško....