Punjene tikvice sa mljevenim mesom

3 posts / 0 new
Zadnji komentar
Slika korisnika nepoznati's
Offline
Pridružen/a: 12/03/2010
Punjene tikvice sa mljevenim mesom

Ljiljana Kliman traži recept za punjene tikvice sa mljevenim mesom

Roca
Slika korisnika Roca's

TIKVICE PUNJENE MESOM

Vrijeme pripreme: 35 min
Sastojci za 4 osobe
1 crveni luk
1 rijezanj cesnjaka
300 g mljevenog mesa
sol i biber
100g sirnog namaza
1 kaskica timjana
4 tikvice
100 ml juhe
1 kaskica mevica
1 kaskica kecapa
1 jaje

Priprema
sitno isjeckajte c.luk i b.luk…u zdjeli izmjesajte mljeveno meso,jaje,crveni i bijeli luk,sirni namaz,sol,biber i timjan…..rernu zagrijte na 170 stepeni…tikvice operite,prepolovite po duzini,uklonite im sredinu,pospite ih mrvicamanapunite mljevenim mesom i poredajte u namastenu vatrostalnu zdjelu ili neku tepsijicu :))...dolijte juhu pa ih stavite u zagrijanu rernu,nek se peku 25 min….tikvice izvadite iz posude,pa u preostal sos umjesajte kecap,zacinite po zelji i prema potrebi moze se staviti gustina ili brasna malo,sos posluzite uz tikvice…..prijatno…..

Slika korisnika migoh's
Offline
Pridružen/a: 16/05/2012

Ja prepolovim tikvice te izdubim.Izdinstam mljeveno meso sa pelatim te dodam to,,meso,, od tikvice.Začinim i napunim ih.Gore još naribam sir .mmm,zaprste polizati :)

Vaše mišljenje nam je najvažnije!

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.

Za komentiranje i pisanje recepata potrebno je obaviti jednostavnu registraciju ili prijavu. Registrirati se možete i s Facebook računom u dva klika na gumbu za prijavu.

Prijava

Registracija

Razmjenite ideje

recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Punjene tikvice - PROČITAJTE Punjene tikvice - PROČITAJTE Ratatouille - PROČITAJTE Preljev od tikvica - PROČITAJTE Mesna štruca i punjeni šampinjoni - PROČITAJTE