Pečati za kolače

3 posts / 0 new
Zadnji komentar
Slika korisnika nepoznati's
Offline
Pridružen/a: 12/03/2010
Pečati za kolače

svetlana gmajner zanima gde se mogu kupiti PECATI ZA KOLACE koje je koristila Ana u jednoj emisiji.Hvala

Slika korisnika creed's
Offline
Pridružen/a: 24/10/2010

nemojte se smijati, ali zadnji put sam umjesto pravih kalupa (koje u tom trenutku nisam imala u svojoj kuhinji jer sam ih posudila mami za bozicne kekse) koristila one male plasticne kalupe koje moja djeca koriste za play dooh plastelin. S obzirom da smo imali puno razlicitih zivotinja, slova, oblika....napravili smo ukusne kekse koje smo jos na kraju umocili u cokoladu i posipali obojanim slatkim mrvicama. Djeca su bila odusevljena - imali smo i zabavu i zanimljive djecje kolace.

Slika korisnika Lea N's
Offline
Pridružen/a: 21/10/2010

ne znam za Anine, ali ja sve svoje stvarcice za kolace i ostale slastice kupujem u Sve i svasta. Tamo ces sigurno pronaci (imaju na webu kontakt telefon pa prvi probaj nazvati da ne dolazis bez veze).

Zadnje kalupe za bozicne kolace sam nasla u Intersparu za jako malo novaca. Trebalo bi biti u svim vecim shopping centrima po Zagrebu. Mislim da sam vidjela u Kiki na odjelu sa posudjem (dole u prizemlju prije blagajne).

ovo su moji recepti, lea

Vaše mišljenje nam je najvažnije!

Sadržaj ovog polja je privatan i neće biti javno prikazan.

Za komentiranje i pisanje recepata potrebno je obaviti jednostavnu registraciju ili prijavu. Registrirati se možete i s Facebook računom u dva klika na gumbu za prijavu.

Prijava

Registracija