Dno lonca prekrit maslinovim uljem.Na to slagati red krompira na tanke fete,red osliča,sol papar sjeckani bijeli luk i peršin.To ponovit dok ne potrošite cijelu količinu oslića i krompira sa začinima.Po želji dodat malo vegete.Zalit sa decom suhog bijelog vina,ostatak vode.Pustit da kuha na lagano dok se krompir ne poćne raspadati.Nesmije se miješati nego samo protrest tećom.Po želji dodat još maslinovog ulja.Može se napravit isto samo se prvo izdinsta kapula i doda se još malo koncentrata rajčice.
Vaše mišljenje nam je najvažnije!
Za komentiranje i pisanje recepata potrebno je obaviti jednostavnu registraciju ili prijavu. Registrirati se možete i s Facebook računom u dva klika na gumbu za prijavu.
Dno lonca prekrit maslinovim uljem.Na to slagati red krompira na tanke fete,red osliča,sol papar sjeckani bijeli luk i peršin.To ponovit dok ne potrošite cijelu količinu oslića i krompira sa začinima.Po želji dodat malo vegete.Zalit sa decom suhog bijelog vina,ostatak vode.Pustit da kuha na lagano dok se krompir ne poćne raspadati.Nesmije se miješati nego samo protrest tećom.Po želji dodat još maslinovog ulja.Može se napravit isto samo se prvo izdinsta kapula i doda se još malo koncentrata rajčice.