Hobotnica s krumpirom, rikulom i acetom balzamicom

Autor: Vaše ime, nadimak..   (palac x 870193) |moji recepti

1
recepti_bez_slike

Postupak pripreme hobotnice s krumpirom

  1. blanširanu hobotnicu narezati ma kraće rezance
  2. propržiti na maslinovom ulju
  3. dodati kuhani krumpir
  4. začiniti
  5. dodati umiksani poriluk
  6. sve vilicom izmješati da se spoji
  7. dodati rikulu jos malo propržiti
  8. servirati u kalup u obliku valjka na sredinu tanjura i preliti redukcijom od aceta balzamica
Prosjek: 3 (+2)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Pečena hobotnica s krumpirom - PROČITAJTE Brudet - PROČITAJTE Salata od hobotnice - PROČITAJTE Salata od hobotnice 2 - PROČITAJTE Slani vinćoli na svetojelenski - PROČITAJTE