Vlasac

Perite ruke!

Prije početka pripreme hrane obavezno operite ruke ruke, uzmite čisto suđe, a ruke, odjeću, radnu površinu i prostoriju u kojoj pripremate hranu ili jedete možete poprskati sprejom poput Eliksir St. Rocha (koji sadrži 14 eteričnih ulja i štiti vas prirodnim putem).

Čuvjate zdravlje!

Vlasac spada u začinsko bilje koje se jelima uvijek dodaje svježe. Sjeckamo ga nožem ili režemo škaricama. Njegov okus sličan je luku i dobro ide uz krumpir salate i većinu juha, a daje i poseban okus svakom umaku. Tradicionalno se dodaje u maslac, jogurt i omlet.

Dobro se kombinira s bosiljkom, korijanderom, komoračem, paprikom i peršinom.

 



Razmjenite ideje

recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Povrtna salata - PROČITAJTE Salsa - PROČITAJTE Muffini medvjedići - PROČITAJTE Zapečeni gulaš sa pogačicama - PROČITAJTE Kuhano vino - PROČITAJTE