Čarobni zagrljaj

Autor: Etnomama   (palac x 2955) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
4 ploške kruha  8 pilećih jetrica 10 dkg suhe slanine 4 dkg maslaca papar čačkalice Kako se grli: Slaninu izrežite na 16 tankih ploški , a svaka jetrica razrežite na pola. Svaku tu polovicu umotajte u plošku od slanine, pričvrstite čačkalicom i ispecite na tavi ili roštilju. Ploške kruha ispecite na maslacu, te na njih složite vruće zavitke od jetrica i slanine (ne zaboravite ukloniti čačkalice) i popaprite. Poslužite toplo uz vino ili pivo.     Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept No votes yet
Za hladnih večeri baš je ugodno pozvati k sebi prijatelja, dva, tri, pa se uz čašu vina ili piva družiti, razgovarati, smijati se, prisjećati...Vjerojatno ste tako nešto iskusili već mnogo puta, pa stoga i znate da je tada dobro ponuditi gostima štogod finog za "ubaciti u kljun". Ovaj mrsni "Čarobni zagrljaj" može biti dobro rješenje.

Što se sve grli:

  • 4 ploške kruha 
  • 8 pilećih jetrica
  • 10 dkg suhe slanine
  • 4 dkg maslaca
  • papar
  • čačkalice

Kako se grli:

Slaninu izrežite na 16 tankih ploški , a svaka jetrica razrežite na pola. Svaku tu polovicu umotajte u plošku od slanine, pričvrstite čačkalicom i ispecite na tavi ili roštilju. Ploške kruha ispecite na maslacu, te na njih složite vruće zavitke od jetrica i slanine (ne zaboravite ukloniti čačkalice) i popaprite. Poslužite toplo uz vino ili pivo.

 

 

No votes yet
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Žličnjaci od jetrica - PROČITAJTE Pašteta od pileće jetrice - PROČITAJTE Pileća jetrica u saftu - PROČITAJTE Punjeni fazan Zelendvor - PROČITAJTE Šampinjoni na žaru - PROČITAJTE