Gibanica s blitvom

Autor: Jadranka Bilincic   (palac x 30644) |moji recepti

0
izrezana blitva i pofurena jaja po želji sira kiselo vrhnje malo jogurta Priprema: Sve se stavi kao i u svaku pitu sa zeljem, samo što je drugi rad. U tepsiju stavimo 2 kore, naravno podmažemo i prvu i drugu, a i odvojimo dvije kore za pokriti smjesu. Sastojke stavimo koliko hoćemo čega i u tu smjesu onda izlomiti na komadiće preostale jufke i promješamo. Sve to istresti na one 2 kore što smo stavili u tepsiju i prekriti sa odvojene dvije kore, eto ga peći malo duže nego običnu pitu.   Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4.5 (+2)
Recepti - 3 - slika

Sastojci:

  • izrezana blitva i pofurena
  • jaja po želji
  • sira
  • kiselo vrhnje
  • malo jogurta

Priprema:

Sve se stavi kao i u svaku pitu sa zeljem, samo što je drugi rad.
U tepsiju stavimo 2 kore, naravno podmažemo i prvu i drugu, a i odvojimo dvije kore za pokriti smjesu.
Sastojke stavimo koliko hoćemo čega i u tu smjesu onda izlomiti na komadiće preostale jufke i promješamo.
Sve to istresti na one 2 kore što smo stavili u tepsiju i prekriti sa odvojene dvije kore, eto ga peći malo duže nego običnu pitu.

 

Prosjek: 4.5 (+2)
Link izvora / potpis autora: jadranka
  • Vrijeme pripreme: 20 minuta
  • Vaše oznake (tagovi): pita
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)