Domaći konzervirani začin

Autor: Lahorka Jelić   (palac x 5878) |moji recepti

0
recepti_bez_slike
1 kg mrkve 1 kg peršina-list i korjen 1/2 kg celera - list i korjen 1/2 kg peršina Pastrnjaka Priprema: Povrće samelji i na svaki kilogram dodaj 15 dkg soli. Dobro promješaj i ostavi da se sol otopi. Sve zajedno stavljati u manje teglice. Ja držim na hladnom, ne nužno u frižideru.   Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+2)
Ovaj recept sam dobila kada nisam znala kuda bi sa viškom povrća iz svog vrta. Zaista je dobar i želim ga podjeliti sa vama.

Sastojci:

  • 1 kg mrkve
  • 1 kg peršina-list i korjen
  • 1/2 kg celera - list i korjen
  • 1/2 kg peršina Pastrnjaka

Priprema:

Povrće samelji i na svaki kilogram dodaj 15 dkg soli. Dobro promješaj i ostavi da se sol otopi. Sve zajedno stavljati u manje teglice. Ja držim na hladnom, ne nužno u frižideru.

 

Prosjek: 4 (+2)
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)

Razmjenite ideje

recept

kozice

Bonkulo ima prijedlog: - kozice "pod limun": Očistiti repove kozica i...
recept

Što kuhate za ručak

Luce ima prijedlog: došla sam po ideju za sutra. Vjerojatno ću frigat ribu...
recept

Kako napraviti tijesto za pizzu

mamica ima prijedlog: Pa stavi svega puta tri i pokušaj nahraniti šestero...

I ovo trebate pogledati:

Začin od povrća - PROČITAJTE Zgužvani kolač s jabukama - PROČITAJTE Ledeni poljupci snježne kraljice - PROČITAJTE VE-začin - PROČITAJTE Šunka u kruhu - PROČITAJTE