Čevapčići

Autor: Lahorka Jelić   (palac x 7527) |moji recepti

1
recepti_bez_slike
Sastojci: 50 dkg mješanog mljevenog mesa sol, papar po ukusu oko 1 dl ulja 1/2 žlićice sode bikarbone ili 1/2 praška za pecivo malo crvene paprike 1 dl bijeloga vina Priprema: Sa vlažnim rukama dobro umjesiti meso sa svim sastojcima. Soda bikarbona stavlja se da bi se čevapi malo napuhnuli, a vino se stavlja da se nebi jako stisnuli. Mogu se takvi peći i u tavi i na roštilju. Select ratingProsječan receptDobar receptVrlo dobar receptOdličan receptIzvrstan recept Prosjek: 4 (+5)
Radim sama čevape po ovom receptu. Preporučujem ga i vama.

 

Sastojci:

  • 50 dkg mješanog mljevenog mesa
  • sol, papar po ukusu
  • oko 1 dl ulja
  • 1/2 žlićice sode bikarbone ili 1/2 praška za pecivo
  • malo crvene paprike
  • 1 dl bijeloga vina

Priprema:

Sa vlažnim rukama dobro umjesiti meso sa svim sastojcima. Soda bikarbona stavlja se da bi se čevapi malo napuhnuli, a vino se stavlja da se nebi jako stisnuli. Mogu se takvi peći i u tavi i na roštilju.

Prosjek: 4 (+5)
Link izvora / potpis autora: Lahorka Jelić
Dodajte komentar ili napišite mišljenje (kliknite)